19. 3. 2008

Podpořme Rádiožurnál!

Slovenský svaz radioamatérů vydává od roku 1993 časopis Rádiožurnál. Do Rádiožurnálu přispívají slovenští i čeští autoři a jednotlivé články jsou otiskovány v jazyce autora. Na své si v Rádiožurnálu přijdou příznivci KV i VKV, v časopisu vychází články z oblasti techniky, provozu, DXingu, závodů, diplomů, EME, digimódů a dalších oblastí našeho koníčka (QRP, ROB, ARES etc.). Rádiožurnál vychází ve formátu A4 šestkrát ročně.

Slovenský svaz radioamatérů byl od letošního roku nucen zvýšit předplatné Rádiožurnálu. K tomuto nepopulárnímu kroku musel vydavatel přistoupit kvůli výraznému poklesu příjmů z komerční reklamy. Pro firmy přestala být reklama v tištěném radioamatérském časopisu zajímavá a od této formy reklamy upustili prakticky všichni významní inzerenti.

Pomoci Rádiožurnálu může každý z nás tím, že si Rádiožurnál předplatí. Předplacením Rádiožurnálu lze získat kvalitní a zajímavý radioamatérský časopis a zároveň přispět k udržení jeho vydávání i v budoucnu.

Předplatné na rok 2008, které pro čtenáře z OK činí 480,- Kč, je možné uhradit poštovní poukázkou nebo bezhotovostním převodem. Bližší informace jsou na webových stránkách Rádiožurnálu.


P.S. Výzvu k podpoře Rádiožurnálu jsem napsal z vlastního popudu a bez jakékoliv odměny od vydavatele. :-)

Žádné komentáře: